Hodnocení obchodu

5,0 29 hodnocení
5
29x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZZ Avatar autora Zdeňka Zajíčková | 5.9.2021
Jsem spokojená s nákupem a s ochotou při doručení. Kvalita zodpovídá mým představám.
KU Avatar autora Karel Ulík | 4.9.2021
velmi...mńam
YM Avatar autora Yweta Mudrochová | 3.9.2021
Opakovaně naprostá spokojenost. Moc děkuji.
YM Avatar autora Yweta Mudrochová | 20.8.2021
Dobrý den, dnes jsem od Vás obdržela moji první objednávku masa a tímto chci poděkovat. Jednak bylo doručení rychlé a maso je velice pěkné. Jsem moc spokojená a Vašich služeb budu zcela jistě využívat i nadále. Děkuji a přeji hodně dalších spokojených zákazníků.
Avatar autora Tým Můj řezník (Administrátor) 20.8.2021
Dobrý den, děkujeme moc za pochvalu a budeme se těšit na další objednávky !
LM Avatar autora Lucie Musilková | 16.8.2021
Dobrý den, řeznictví Kratochvíl jsem vyhledala na doporučení kamaráda. A musím říct že produkty jsou výborné. Rada bych ale poděkovala i za velmi vstřícné a rychle jednání. Ne jen paní přez zákaznickou linku,protože jsem zapomněla uvést datum doručení:) ale i pan řidič byl moc milý a ochotný. Všem opravdu doporučuji.
Avatar autora Tým Můj řezník (Administrátor) 20.8.2021
Dobrý den, snažíme se našim zákazníkům vyjít co nejvíce vstříc a jsme rádi za velmi kladné hodnocení - moc děkujeme ! Našim řidičům rádi vzkaz předáme :-)
MJ Avatar autora MIROSLAVA Jedličková | 7.8.2021
Skvele vyrobky. Dobra komunikace s obchodem.
EJ Avatar autora Elblova Jaroslava | 4.8.2021
Jsem velice spokojená. Mohu všem doporučit. Komunikace s prodejcem skvělá.
MP Avatar autora Magdalena Pružinová | 30.7.2021
Jsem nadšená
DM Avatar autora Daniela Machova | 30.7.2021
Jsem velice spokojená,ochota a vstřícnost, vše výborně ochucené. Maso vynikající kvality. Určitě budu objednávat dál.
ZZ Avatar autora Zdeňka Zajíčková | 12.7.2021
Spokojená s nákupem i kvalitou a ochotou :-)
ZH Avatar autora Zdenka Hoznauerová | 4.7.2021
moc spokojená dobře použité koření, tak akorát výborný chléb
EK Avatar autora Eva Kettnerová | 29.6.2021
Jsem velmi spokojená, komunikace s obchodem příjemná, zboží vynikající. Miluju uzená žebra a jen vzácně objevím tak masitá a jemně uzená. Rozhodně vím, kam se obrátím příště. I dopravce byl velmi milý a příjemný.
K Avatar autora Katka | 23.6.2021
Skvělé řeznictví :-) :-) :)
DV Avatar autora Dana Vrzalová | 14.6.2021
Perfekt kvalita a termín dodání!!!
TV Avatar autora Tomáš Vošický | 7.6.2021
Pecka
HK Avatar autora Hana Kalášova | 24.5.2021
Moc ráda doporučim a i ta rychlost a hlavně kvalita
IP Avatar autora Iveta Pešková | 17.5.2021
Velmi spokojená. BYLA JSEM UDIVENA RYCHLOSTÍ VYŘÍZENÍ.
MT Avatar autora Michaela Tatarova | 16.5.2021
Jen doporučit, úžasný :-) :-) :-)
JH Avatar autora Jaroslava Huschinová | 15.5.2021
Vše ok, výborné uzeniny, polotovary , krásně připravené maso. Doporučuji.
ZK Avatar autora Zdeněk Kutílek | 14.5.2021
Rychlé a vstřícné jednání. Doporučuji. ZK.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz