Vepřové koleno bez kosti naložené k pečení

Tip Náš produkt
205,85 Kč / ks 205,85 Kč / 1 kg
Skladem

Naložené vepřové koleno bez kosti ve směsi koření, určené přímo k pečení. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vlastní výroba. Masný polotovar určený k další tepelné úpravě - k pečení. Vlastní výroba - vepřové boky a kolena denně nakládáme a pečeme pro naši kantýnu. Naši zákazníci si tyto výrobky velmi pochvalují. 

Doporučená příprava: Pečte v předehřáté troubě (180-185°C) po dobu cca 1,25 - 1,5 hod. Během pečení lehce podlévejte. Upečené koleno bude měkké a uvnitř růžové a šťavnaté. 

Může obsahovat stopy alergenu: lepku, sóji, hořčice, celeru, sezamu, vejce a mléka. 

Složení: Vepřové výsekové maso - vepřové koleno zadní s kůží bez kosti, sůl, kořenící směs - paprika mletá sladká, cukr, zázvor, česnek, chilli, medové aroma, E 621, dextróza, cafos M. řepkový olej,kurkuma. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Polotovary
Hmotnost: 1 kg
Hmotnost produktu: Dle zvolené váhy, odchylka +/-10%
Balení: Vakuově zabaleno
Spotřebujte do: 48 hodin od dodání
Po otevření spotřebujte do: 24 hodin.
Skladujte při teplotě: 0°C až +4 °C
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, sóji, hořčice, celeru, sezamu, vejce a mléka.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení