Vepřový bok naložený k pečení
Související produkty
Detailní popis produktu
Masný polotovar určený k další tepelné úpravě - k pečení.
Vlastní výroba - vepřové boky a kolena denně nakládáme a pečeme pro naši kantýnu. Naši zákazníci si tyto výrobky velmi pochvalují.
Doporučená příprava: Pečte v předehřáté troubě (180-185°C) po dobu cca 1,25 - 1,5 hod. Během pečení lehce podlévejte. Upečený bok bude měkký a uvnitř šťavnatý.
Složení: Vepřové výsekové maso - vepřový bok s kůží bez kosti, česnek, sůl, kmín celý.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polotovary |
---|---|
Hmotnost produktu: | Dle zvolené váhy, odchylka +/-10% |
Balení: | Vakuově zabaleno |
Spotřebujte do: | 48 hodin od dodání |
Po otevření spotřebujte do: | 24 hodin. |
Skladujte při teplotě: | 0°C až +4 °C |
Alergeny: | NE |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.