Vepřové koleno bez kosti naložené k pečení
Související produkty
Detailní popis produktu
Vlastní výroba. Masný polotovar určený k další tepelné úpravě - k pečení. Vlastní výroba - vepřové boky a kolena denně nakládáme a pečeme pro naši kantýnu. Naši zákazníci si tyto výrobky velmi pochvalují.
Doporučená příprava: Pečte v předehřáté troubě (180-185°C) po dobu cca 1,25 - 1,5 hod. Během pečení lehce podlévejte. Upečené koleno bude měkké a uvnitř růžové a šťavnaté.
Může obsahovat stopy alergenu: lepku, sóji, hořčice, celeru, sezamu, vejce a mléka.
Složení: Vepřové výsekové maso - vepřové koleno zadní s kůží bez kosti, sůl, kořenící směs - paprika mletá sladká, cukr, zázvor, česnek, chilli, medové aroma, dextróza, cafos M. řepkový olej,kurkuma.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polotovary |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Hmotnost produktu: | Dle zvolené váhy, odchylka +/-10% |
Balení: | Vakuově zabaleno |
Spotřebujte do: | 48 hodin od dodání |
Po otevření spotřebujte do: | 24 hodin. |
Skladujte při teplotě: | 0°C až +4 °C |
Alergeny: | Může obsahovat stopy lepku, sóji, hořčice, celeru, sezamu, vejce a mléka. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.