Medová žebra (vyšší) naložená k pečení
Související produkty
Detailní popis produktu
Vlastní výroba. Masný polotovar určený k další tepelné úpravě - k pečení.
Doporučená příprava: Pečte v předehřáté troubě (170-175°C) po dobu cca 1,5 hod. Žebra pak budou šťavnatá a na povrchu lehce křupavá.
Složení: Vepřové výsekové maso (vepřová žebra masitá vyšší s kostí ), sůl, med květový luční,kořenící směs - paprika mletá sladká, cukr, zázvor, česnek, chilli, medové aroma, E 621, dextróza, cafos M. řepkový olej,kurkuma, rozmarýn, petrželová nať, česnek.
Výživové údaje na 100g výrobku:
Energetická hodnota: 1373kJ / 328kcal,
tuky: 24g - z toho nasycené mastné kyseliny: 1g,
sacharidy: 0g, - z toho cukry: 0g,
bílkoviny: 28g,
vláknina: 0g
sůl: 1g
Země původu ČR.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polotovary |
---|---|
Hmotnost produktu: | Dle Vámi zvolené váhy. Odchylka +/- 10%. |
Balení: | Hygienicky baleno |
Spotřebujte do: | 72 hodin |
Po otevření spotřebujte do: | 24 hodin. |
Skladujte při teplotě: | 0°C až +4 °C |
Alergeny: |
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.