Marinovaná krkovice v bylinkách a dijonské hořčici k pečení
Související produkty
Detailní popis produktu
Vlastní výroba. Masný polotovar určený k další tepelné úpravě - k pečení.
Doporučená příprava: Pečte v předehřáté troubě (170-175°C) po dobu cca 1,5 hod. Krkovice bude uvnitř měkký a šťavnatá.
Obsahuje alergeny: hořčice
Složení: Vepřové výsekové maso - vepřová krkovice bez kosti, dijonská hořčice ( pitná voda, HOŘČIČNÉ SEMENO, ocet kvasný lihový, jedlá sůl (masx. 6,5%), kurkuma, stabilizátor.), sůl s jódem, pepř černý mletý, rozmarýn.
Země původu: vyrobeno v ČR
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polotovary |
---|---|
Hmotnost produktu: | Dle zvolené váhy, odchylka +/-10% |
Balení: | Vakuově zabaleno |
Spotřebujte do: | 48 hodin od dodání |
Po otevření spotřebujte do: | 24 hodin. |
Skladujte při teplotě: | 0°C až +4 °C |
Alergeny: | hořčice |
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
5,0
1 hodnocení
5
4
3
2
1
5
JV
Jana Víšková
Marinovaná krkovice je po upečení opravdu šťavnatá, byla krásně libová - okořenění bylinkami a hořčicí je příjemné, maso není překořeněné (jenom jsem ještě trochu dosolila).