Marinovaná krkovice v bylinkách a dijonské hořčici k pečení
Související produkty
Detailní popis produktu
Vlastní výroba. Masný polotovar určený k další tepelné úpravě - k pečení.
Doporučená příprava: Pečte v předehřáté troubě (170-175°C) po dobu cca 1,5 hod. Krkovice bude uvnitř měkký a šťavnatá.
Obsahuje alergeny: hořčice
Složení: Vepřové výsekové maso - vepřová krkovice bez kosti, dijonská hořčice ( pitná voda, HOŘČIČNÉ SEMENO, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, kurkuma, stabilizátor:xanthan. ), , směs bylin, , rostlinný olej slunečnicový, jedlá sůl s jódem, pepř černý mletý.
Země původu: vyrobeno v ČR
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Polotovary | 
|---|---|
| Hmotnost produktu: | Dle zvolené váhy, odchylka +/-10% | 
| Balení: | Vakuově zabaleno | 
| Spotřebujte do: | 48 hodin od dodání | 
| Po otevření spotřebujte do: | 24 hodin. | 
| Skladujte při teplotě: | 0°C až +4 °C | 
| Alergeny: | hořčice | 
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
                    
                        5,0
                    
                    
                            
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                1 hodnocení
                    
                    
                
                                
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnocení
                    
                        5
                        
                        
                    
                
                        
                
                                                
        JV
    
 Jana Víšková
                                    
                
                                                                                        
                            Jana Víšková
                        
                    
                                        
                
            
            
                                    Marinovaná krkovice je po upečení opravdu šťavnatá, byla krásně libová - okořenění bylinkami a hořčicí je příjemné, maso není překořeněné (jenom jsem ještě trochu dosolila).
                            
            
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
