Krůtí prsa marinovaná na gril 1ks (cca 200g)
Detailní popis produktu
Vyzkoušejte naše marinovaná krůtí prsa pro Vaše grilování. Vyberte si ze tří nabízených marinád - pikantní papriková, bylinková a přírodní (olej, pepř, sůl). Steaky Vám naložíme výhradně z čerstvého masa z odpolední porážky a dodáme vakuově zabalené, čímž se ještě lépe proleží před samotným grilováním.
K nabízeným naloženým masům vyzkoušejte také naše vlastní dresinky a zelný salát s mrkví a křenem - vždy čerstvě připravené dle Vaší objednávky. Vše najdete v kategorii grilování.
Produkt , masný polotovar, je určen výhradně k dalšímu tepelnému zpracování - ideální k přímé úpravě na grilu.
Složení: Krůtí maso - krůtí prsa, marináda:
- pikantní papriková marináda: rostlinný olej řepkový, jedlá sůl (max 18,5%), paprika sladká mletá, pepř černý drcený, kmín celý, kukuřičný hydrolyzát, hořčičné semínko, kvasničný extrakt, dextróza, bramborový škrob, aromata, extrakty koření. Bez konzervačních látek. Výrobek může obsahovat stopy sóji, lepku, sezamu, celeru a laktózy.
- bylinková marináda : rostlinný olej řepkový, jedlá sůl (max 20%%), směs koření a bylin (česnek, pepř černý, hořčičné semínko, tymián, majoránka, bazalka, petrželová nať), extrakty koření. Bez konzervačních látek. , kvasničný extrakt, kari koření, kurkuma mletá, extrakty koření. Může obsahovat stopy hořčice, sóji, lepku, sezamu, celeru a laktózy.
- přírodní marináda: řepkový olej, jedlá sůl, barevný pepř drcený, stabilizátor E331, látka zvýrazňující chuť a vůni E621.
Země původu: ČR
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grilování |
---|---|
Hmotnost produktu: | Dle skutečné váhy zvoleného počtu kusů. Odchylka +/-10% |
Balení: | Vakuově baleno |
Skladujte při teplotě: | 0°C až +4 °C |
Spotřebujte do: | 72 hodin od dodání |
Po otevření spotřebujte do: | 48 hodin |
Alergeny: | Dle zvolené marinády - viz. složení v detailním popisu produktu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.