Chlebíček speciál
Související produkty
Detailní popis produktu
Obložená veka se šunkou, uherským salámem a sýrem
Výrobek určen k okamžité konzumaci.
Složení: šunka bohemia (Vepřová kýta (min. 70%), pitná voda, dusitanová solící směs s jódem (jedlá sůl, konzervant dusitan sodný, jodičnan draselný), dextróza, stabilizátor di a tri-fosforečnan sodný, zahušťovadlo karagenan, antioxidant askorban sodný, látka zvýrazňující chuť a vůni glutaman sodný, aroma.), uherský salám PICk (vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, koření, cukr, konzervant E 250, kouř. V nejedlém střívku. 100 g výrobku bylo vyrobeno ze 159 g masa. Výrobek zraje a může podléhat ztrátě hmotnosti(vysychá)), sýr švýcárek 45% ementálského typu (pasterizované mléko, jedlá sůl, stabilizátor:(E509),konzervační látka:(lysozym z vajec), mléčné kultury,syřidlo,barvivo:E160 b.),veka světlá (PŠENIČNÁ MOUKA, pitná voda,Rostlinný ztužený tuk(rostlinné tuky (palmové, rostlinný olej (řepkový), voda, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kys. A slunečnicový lecitin), jedlá sůl (0,25%), kys. sorbová, regulátor kyselosti (kys. citronová) droždí, sůl, pekařský přípravek (pšeničná mouka , emulgátory E471 a ( E472e,E170), pšeničná sladová mouka, premix pekařských enzymů, látka zlepšující mouku E300), bramborový salát (brambory, sterilovaný hrášek, majonéza, sterilované okurky, jedlá sůl, pepř černý), VEJCE, salát lollo biondo, okurka sterilovaná (okurky, ocet kvasný, cukr, jedlá sůl, kořenící výtažek, HOŘČIČNÁ SEMÍNKA).
Výživové údaje na 100g výrobku:
Energetická hodnota: 831kJ / 198kcal,
tuky: 10g - z toho nasycené mastné kyseliny: 2,8g,
sacharidy: 19g, - z toho cukry: 2,1g,
bílkoviny: 8,1g,
sůl: max. 1,4%
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chlebíčky a obložené mísy |
---|---|
Hmotnost produktu: | 65g |
Spotřebujte do: | 24 hodin |
Minimální množství odběru: | 5 ks |
Skladujte při teplotě: | 0°C až +5 °C |
Alergeny: | pšeničná a sladová mouka, vejce, mléko, hořčice |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.